SEEK

SEEK is een online contentplatform voor bewustzijnsverruiming. Hiermee wil SEEK mensen inspireren zelfonderzoek te doen en inzicht te verwerven en vervolgens in actie te komen om inzichten gedoseerd, consistent en met geduld toe te passen, waarmee doelen worden bereikt die op een positieve manier bijdragen aan jezelf, de ander en de omgeving. Dit platform is een samenwerking van Bjorn Smeets en Manon Simonis die dezelfde visie hebben op het leven, namelijk mensen helpen zichzelf te ontwikkelen op bewustzijnsgebied. Door krachten te bundelen zijn ze in staat een online platform te bouwen waar mensen informatie krijgen d.m.v. video’s. Bijvoorbeeld Yoga video’s, maar ook meditatie, documentaires en interviews.

Dit platform is volledig ontwikkeld vanuit een template en uitgebouwd en verder doorontwikkeld door Bjorn.

Create your account